VALUATOR Marketplace

Osmislili smo prvi marketplace za kupnju i prodaju tvrtki u Hrvatskoj i regiji. Oglasi tvrtku na prodaju besplatno. Plaćaš proviziju samo u slučaju uspješne prodaje! Jedina smo konzultantska kuća koja aktivno traži kupca za Vašu tvrtku.

Jedina smo M&A konzultantska kuća koja aktivno traži kupca za Vaše poduzeće bez provizije! Proviziju plaćate samo u slučaju uspješne prodaje. Oglas na našoj platformi je potpuno besplatan. Oglasite tvrtku na prodaju već danas!

Valuacija kod prodaje

Kako biste strateški promovirali svoju tvrtku koja je stavljena na prodaju, nužno je precizno odrediti po kojoj cijeni ste spremni prodati svoj poslovni entitet. Ključna komponenta ovog procesa jest provođenje temeljite procjene stvarne vrijednosti vaše tvrtke. Valuator Consulting stoji vam na raspolaganju kako biste to postigli. Kao dodatan poticaj za klijente koji se odluče koristiti našom platformom za oglašavanje svoje tvrtke na prodaju, nudimo značajan popust od 20% na uslugu procjene vrijednosti. Ovo je prilika da saznate realnu tržišnu vrijednost vaše tvrtke i istovremeno ostvarite značajne uštede prilikom oglašavanja našim kanalima. Obratite nam se danas kako biste započeli proces i ostvarili najbolju cijenu za svoj poslovni entitet.

Zašto angažirati Valuator Consulting kod prodaje tvrtke?

  1. Proaktivnim traženjem možemo pronaći kupca u kratkom vremenu
  2. Besplatno oglašavanje tvrtke i naknada isključivo u slučaju uspješne prodaje
  3. Objektivnom procjenom vrijednosti tvrtke koju prodajete možemo pronaći pravu vrijednost iste i na taj način sprječiti da pristanete na prodaju za puno manji iznos od iznosa koji Vaša tvrtka stvarno vrijedi. 

Kako funkcionira proces procjene vrijednosti?


1.

korak


2.

korak


3.

korak

Metode procjene